Cloud Engineer

Heb jij een passie voor IT? Spreken informatie- en cloudbeheer jou in het bijzonder aan?

We zijn op zoek naar een Cloud Engineer die snel ziet wat er kan en moet gebeuren en die makkelijk initiatief neemt. Jouw analysevermogen en probleemoplossend denken kan je in deze functie perfect kwijt. Je werkt samen met collega's en klanten en bent samen met de veiligheidscoördinator verantwoordelijk voor een optimale, stabiele en veilige cloud infrastructuur. Om goed te kunnen inspelen op de wensen en noden van je klanten, luister je aandachtig naar wat ze vragen en breng je jouw boodschap zo helder mogelijk.

Daarnaast krijg je binnen jouw takenpakket ook de kans om:

  • mee concrete acties te bepalen die vereist zijn voor een meer stabiele Cloud-infrastructuur en je voert deze ook uit;
  • mee na te denken en zoeken naar welke acties kunnen ingezet worden om de ICT-veiligheid te garanderen van de infrastructuur binnen ABB;
  • technische implementaties te documenteren en kennis te delen met je collega-Cloud Engineers;
  • een onderscheid te maken tussen verschillende infrastructuurnoden en mee de prioriteiten op dit domein te bepalen.

Het team waarin je terecht komt, werkt volgens de scaled agile werkmethode. Daarnaast werk je nauw samen met verschillende collega's en klanten.

ABB werkt hybride waardoor je flexibel bijvoorbeeld van thuis of op één van de zes locaties van ABB werkt (Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt en Leuven).

Daarnaast krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je job. Er is een ruim vormings- en ondersteuningsaanbod binnen het agentschap. Ook specifieke bijscholingen behoren tot de mogelijkheden.

Geprikkeld? Stel je vandaag nog kandidaat en bouw mee aan het diverse Vlaanderen van morgen!

 

 

Wat bieden we

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Maak zelf een simulatie van je salaris met behulp van de salarissimulator: https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruik maken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).
Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

 

Wie zoeken we

Deze functie wordt opengesteld als knelpuntfunctie waardoor er afgeweken wordt van de diplomavoorwaarden. Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde(n) :

1) Je hebt een bachelordiploma (of een gelijkgeschakeld diploma) in een IT gerelateerde richting

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en bij de indiensttreding het gevraagde diploma kan voorleggen. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding (eind september, periode onder voorbehoud) je diploma effectief behaald hebt.

OF

 

2) Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau C bij de diensten van de Vlaamse overheid. De volledige lijst van toeganggevende diploma's vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.

EN

Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring in IT én meer specifiek Cloudbeheer.
Deze ervaring zien wij heel breed (dit kan ook vanuit vrije tijd of opleidingen zijn).