Vlaamse overheid
Vlaamse overheid
Recruitment
Government Administration
10000+
Belgium

Vlaanderen Radicaal Digitaal

Een overheid die je beter begrijpt. Dat is de rode draad bij de digitalisering van de Vlaamse overheid. De overheid van de toekomst, dat is immers een digitale overheid. Digitalisering en data- en informatiebeheer zijn vandaag voor ons een topprioriteit. We willen onze dienstverlening eenvoudig, efficiënt en maximaal digitaal inrichten en ontsluiten, met aandacht voor de modernste technologieën en systemen. Ook voor onze interne werking wordt de digitale kaart maximaal getrokken.

 

Wij zoeken IT-talent

Om ons bij deze uitdaging te ondersteunen, zoeken wij diverse IT-profielen. En dat voor een brede waaier aan thema's. Denk aan ICT-projectleiders, functioneel analisten, business analisten, ICT-architecten, adviseurs informatieveiligheid, …  

Bekijk zeker onze vacatures hier onderaan! 
 

Kiezen voor een uitdagende job met maatschappelijke meerwaarde

Je mag rekenen op een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om mee te werken aan unieke projecten met een grote maatschappelijke relevantie. Er is bovendien ruimte om je verder te specialiseren en we waken erover dat je je werk en je privéleven goed kan combineren.