SharePoint M365 Cloud ontwikkelaar

SharePoint Developers bouwen schaalbare en veilige web applicaties, en daar spring jij 's morgens enthousiast voor uit je bed. Een SharePoint-omgeving mee uitwerken waarmee duizenden mensen hun informatie wereldkundig kunnen maken: dat is de reden waarom je staat te popelen om aan je werkdag te beginnen. Voel je jezelf nu al enthousiast worden? En zie je het helemaal zitten om je kennis in te zetten en uit te diepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie? Ontdek dan zeker onze vacature voor een SharePoint Front-end Developer in SharePoint & Teams.

We zoeken iemand die zich thuis voelt in een Microsoft omgeving. Zijn volgende termen je niet vreemd? Dan ben je onze ideale kandidaat!
- Ontwikkelen van websites, applicaties / programma’s
- HTML, CSS
- Microsoft cloud platform
- Front-end developer for “modern UI” (modern experience, responsive, usable, fluent, mobile-aware, etc)
- SharePoint framework SPFx, Javascript, React framework
- Web services
- Power platform (power apps, power automate, power bi)

Wat trekt je toekomstige collega's aan om bij ICTS te werken? Laat je inspireren via:

 • Je werkt in teamverband de SharePoint-webomgeving mee verder uit. Je bouwt aan applicaties die de bestaande omgevingen uitbreiden.
 • Je bouwt incrementeel de webapplicatie. Schaalbaarheid, onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid zijn daarbij je sleutelwoorden.
 • Je overlegt voortdurend met andere teamleden.
 • Je leert continu bij en brengt zo mee onze SharePoint omgeving naar een topniveau.
 • Je doet voor welbepaalde deelaspecten technische analyses en toetst deze aan de globale doelstellingen die gesteld zijn voor de omgeving.
 • Je voert in samenspraak met je collega's de detailontwikkeling uit. Je werkt in de lijn van de programmeeromgeving, de softwarearchitectuur en de frameworks waarvoor samen met de software architecten werden gekozen.
 • Je documenteert de ontwikkelde toepassing en geeft hierover, wanneer nodig, uitleg aan de eindgebruikers.
 • Je geeft onze eindgebruikers tweedelijns ondersteuning.

Profiel:

 • Je hebt een bachelor diploma binnen een IT-richting, of je bezit een ander diploma en hebt jezelf bijgeschoold in webdevelopment of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent een creatief iemand die out of the box kan denken en een passie heeft voor IT in het algemeen.
 • Blijven bijleren over je vakgebied is voor jou een plezier, geen opgave.
 • Je kan zowel zelfstandig als in team goed functioneren.
 • Je werkt heel klantgericht en communiceert vlot en duidelijk in het Nederlands en Engels.
 • Je kent de belangrijkste webtechnologieën en -services en kunt ze gebruiken. Of je hebt een sterke IT-achtergrond en bent leergierig om deze allemaal te ontdekken.

Aanbod:

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur in een boeiende, innovatieve en flexibele omgeving waarbij je de kans krijgt om extra rollen op te nemen.  Je bent omringd door vakexperten die je intensief begeleiden. Werk, fun en vrije tijd zijn bij ICTS in evenwicht.  

Ben je onmiddellijk inzetbaar in alle opdrachten van deze job, heb je de nodige competenties en past ook je manier van aanpakken en samenwerken al helemaal in ons team,  dan start je in graad 5. Beloftevolle kandidaten die nog niet alle opdrachten meteen kunnen opnemen of nog een specifiek opleidingstraject moeten doorlopen starten in graad 4. Graad 6 is uitzonderlijk weggelegd voor kandidaten die reeds van bij de start, omwille van doorgedreven kennis en ervaring, extra verantwoordelijkheden kunnen opnemen. 
Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Kath Leenknecht, tel.: +32 16 37 63 24.
Solliciteren voor deze vacature kan via onze online sollicitatietoepassing