Helpdesk Engineer @Proximus STEAM

- Behandelen van inkomende oproepen, vragen en e-mails met vragen van interne en externe klanten en rond specifieke producten voor professionele klanten. - Zorgen voor de juiste dispatching naar de verschillende technische afdelingen. - De klant informeren over de status van zijn aanvraag en de oplossing van zijn incident -zorgen dat de interne procedures en uit te voeren taken worden uitgevoerd zoals omschreven in de werkinstructies. - Zorgen voor een goede opvolging van de interventies op het terrein. - Terugkerende problemen melden - collega's ondersteunen om een goede impact te hebben op de klantentevredenheid.

- Je hebt een van een technische opleiding in het hoger onderwijs genoten of gelijkwaardige ervaring - Je bent een echte teamplayer. Je bent open en flexibel naar anderen toe. - Je beschikt over een brede kennis van Microsoft-omgeving en een algemene kennis van hard- en software op netwerkniveau (patching, Cisco, VPN, ...). - Je bent in staat om op een efficiënte manier problemen te analyseren en op te lossen. - Je spreekt Nederlands en liefst ook een mondje Frans en Engels. - Je bent bereid om in ploegendienst te werken en eventueel van thuis uit.

- Als AUSY consultant kom je terecht op projectbasis bij toonaangevende bedrijven (oa Proximus, Telenet, Brussels Airport Company, Engie, Johnson&Johnson ...). - Open communicatie en persoonlijke aanpak komen staan centraal. - Een team van interne medewerkers zullen als supporters voor je klaar staan, met als doel je zo goed mogelijk op te volgen en je mee te laten groeien tot een ware consultant binnen een bepaald domein waar je je echt in wil verdiepen. - Onze Competence coach staat je bij vanaf de start om samen met jou een persoonlijk groeitraject uit te stippelen. - Op zeer regelmatige basis organiseren we technische workshops en opleidingen en bieden we je de kans om certificaten te behalen. - Je inzet en professioneel talent worden beloond met een competitief salarispakket met extralegale voordelen: bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdvergoeding ... Interesse?