.Net specialist

Ben je op zoek naar afwisselende en uitdagende projecten?
Een bedrijf dat enkel de focus legt op .Net? 
Een hight-tech omgeving waar je continu kan bijleren?  

 

Mijn klant is een dynamisch ICT consultancy-bedrijf met meer dan 10 jaar werkervaring op de Belgische markt. Door hun expertise slagen zij er in om keer op keer uitdagende projecten binnen te halen bij hun klanten. Je komt in een team terecht van 50 .Net specialisten. Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeikansen en degelijke opleidingen staan hierbij centraal! 

Om hun gedreven en getalenteerde team uit te breiden, zijn zij op zoek naar een enthousiaste .NET developer.

 

Jouw uitdagingen

Je bent gebeten door softwareontwikkeling in .Net. In nauwe samenwerking met de collega’s maak je deel uit van de ontwikkeling van enterprise solutions. Je bent zowel betrokken in de analyse, ontwikkeling, testing als integratie.

Je blijft up-to-speed met de laatste technologieën en hebt een nieuwsgierige en leergierige ingesteldheid. Dit voor zowel ontwikkelomgevingen, als methodieken en tools.

Je waakt over de kwaliteit van je eigen werk en doelstellingen. Je doet beroep op je ervaren collega’s voor de meer complexe uitdagingen. Op die manier neem je ownership in je eigen ontwikkeling.

Je plant en organiseert je werk, uiteraard in overleg met de collega’s. Je werkt in teamverband ‘agile’ met de laatste methodologieën.

 

Profiel: 

  • Bachelor of Master diploma of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt minimum 2 jaar werkervaring in .Net. 
  • Goede kennis van het Nederlands en Engels
  •  Flexibel aangaande arbeidsuren en mobiliteit (Antwerpen, Brussel, Gent)
  • Communicatief, leergierig en team-player   

Aanbod 

  • Een uitdagende job met persoonlijke carrièrebegeleiding 
  • Een competitief salaris (afhankelijk van skills en ervaring) 
  • Aantrekkelijke extralegale voordelen (firmawagen, tankkaart, verzekeringspakket, maaltijdcheques, GSM, laptop, bonus, …) 
  • Permanent opleidingsaanbod  

 

Spreekt deze vacature je aan?  

Wens je hierover meer info?   
Reageer dan snel! Stel je kandidaat voor de functie van .Net Developer door je CV door te sturen naar onderstaand e-mailadres of neem voor meer informatie contact op met Vanessa Alaj.