Komma Board
Komma Board
Information Technology & Services
51-200

Schaliënhoevedreef 20E, 2800 Mechelen

Antwerp
Belgium

Komma Board, Consultancy maar dan écht anders!

Bij Komma Board kom je terecht in een jong en gedreven team, waarbij we niet bouwen aan een hiërarchie, maar aan een organisatie. Een organisatie van medewerkers die zich goed voelt op het werk en gepassioneerd zijn door wat ze doen. Onze medewerkers vormen mee ons bedrijf en zijn voor ons een topprioriteit. Zo streven we ernaar ieders professionele groei te ondersteunen en de zin voor ondernemerschap of innovatie te stimuleren. 

Wij vinden het belangrijk dat je je goed voelt op het werk. Dit kan gaan van een babbeltje in de gang of een schouderklopje tussendoor, tot uitgebreide face-to-face gesprekken en zowel persoonlijke als collectieve coaching. Dit alles in combinatie met een evenwichtige balans tussen werk en privé. Zo kan je genieten met je collega’s van een frisse pint of een jaarlijkse uitstap naar het buitenland. 

Kortom, bij Komma Board streven we naar tevredenheid voor iedereen. Eerst en vooral streven we naar tevreden medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen op hun beurt voor tevreden eindklanten en sales partners en tot slot ook een tevreden Komma Board.