Wij werven 10 uiteenlopende profielen aan van developers (Java & .NET) en test engineers tot project managers

In het kader van onze groeistrategie 2021 zijn we op zoek naar 10 uiteenlopende profielen om ons team te versterken. Van development profielen (Java & .NET) en test engineers tot projectmanagers.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je de mogelijkheid geeft om te groeien en waar je als persoon centraal komt te staan? Dan ben je bij onepoint aan het juiste adres.

Tijdens verschillende events krijg je de kans om op technisch vlak te groeien alsook je collega’s beter te leren kennen. Onze mensen hebben één teamcoach die trekker is voor het organiseren van deze events en ook zorgt voor begeleiding op technisch vlak. Zo worden er bv. bootcamps en trainingen georganiseerd en wordt het behalen van certificaten ondersteund.

Waar maken wij het verschil?

Door onze horizontale structuur en beperkt aantal consultants kent iedereen elkaar. Er zijn verschillende events (technisch en/of als ontspanning) waarbij je jouw collega’s echt leert kennen en je wordt actief mee betrokken in onze familie. Ja familie, je krijgt er ook een meter/peter bij. Laat die nieuwjaarsbrieven maar komen! Bij onepoint is er oog voor een goede work-life balance door bv. de mogelijkheid tot het aankopen van extra verlofdagen, glijdende uren en de mogelijkheid tot telewerk.

Hoe werken we?

Samen met jou overlopen we je interesses/voorkeuren en gaan we op zoek naar een project dat het best bij jouw interesses aansluit. Je krijgt de keuze uit een aantal projecten waarvoor de klant een GO heeft gegeven. Ben je freelancer? Ook dan is het mogelijk om bij ons een leuk project te vinden.

 

Wie zoeken we?

Persoonlijke skills

  • Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken
  • Je vindt het belangrijk om bij te leren en kijkt er naar uit om (door) te groeien als consultant
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een nice to have, maar zeker geen must 

Wat bieden we?

  • Je werkt aan projecten voor grote bedrijven of KMO’s in verschillende sectoren afhankelijk van jouw voorkeur
  • Je kennis blijft up-to-date dankzij bootcamps, trainingen en de mogelijkheid voor het behalen van certificaten. Hierin word je ook begeleid.
  • Je komt terecht in een horizontale structuur in een bedrijf waar iedereen elkaar kent en onze mensen de spil van onze organisatie zijn
  • Je geniet van voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, laptop, maaltijdcheques, hospitalisatie-, groeps- en invaliditeitsverzekering, privé verzekeringen via Van Breda, …

Neem zeker even contact met me op via l.de-keersmaeker@groupeonepoint.com of 0478/38.35.53!