Vanbreda Risk & Benefits

Wie zijn wij?

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux. Sinds 1937 formuleert Vanbreda antwoorden op de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers.

Meer dan 750 medewerkers adviseren ruim 25.000 bedrijfscliënten op vlak van verzekeringen, risk management en employee benefits. Een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van onze cliënten en een doorgedreven technische knowhow en dienstverlening zijn de hoekstenen van ons succes, wat weerspiegeld wordt in een cliëntenretentie van meer dan 98%.

Onze IT afdeling

Onze IT afdeling is in volle groei en heeft een belangrijke bijdrage in onze groei en in de successen van onze organisatie. Vanbreda profileert zich als de meest innovatieve en een toonaangevende speler op de verzekeringsmarkt. Komende jaren staan er heel wat boeiende projecten op de planning en speelt onze IT afdeling in op nieuwe tendensen in een steeds evoluerende markt.

Onze IT afdeling telt vandaag bijna 60 vaste medewerkers en nog heel wat externen die de ploeg versterken.

Onze bedrijfscultuur

De kracht van onze organisatie zit hem in onze medewerkers. Binnen onze organisatie wordt er dan ook veel aandacht gegeven aan het welzijn van onze medewerkers

  • Gezondheid
  • Opleidingen
  • Flexibiliteit en thuiswerkmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • ...

Iedereen strak in het pak en een formele communicatie binnen de firma? Nee hoor, iedereen moet zichzelf kunnen zijn op een professionele manier. Leidinggevenden zijn vlot aanspreekbaar en we houden van een open en informele communicatie.

Verzekeringen saai?

Zeker niet! Bedrijfsrisico's zijn complex en uitdagend om verzekerd te krijgen bij verzekeringsmaatschappijen. Echter zijn ze noodzakelijk zodat organisaties verder kunnen innoveren en groeien.

Binnen Vanbreda Risk & Benefits beperken we ons niet tot de klassieke auto, brand verzekering maar gaat het veel verder dan dat. Bedrijven lopen namelijk financiële risico's in verschillende domeinen: cyberverzekeringen tegen cybercriminaliteit, marine en scheepvaartverzekeringen, oorlog en politieke risico's,...

Daarnaast beschikken we over heel wat interessante schadestatistieken en info die we graag willen inzetten in onze adviesverlening rond preventie en risk management.

 

 

 

 

ICT Jobs

Business Analyst / Scrummaster

Business Analyst, Scrum Master

Support Engineer – Antwerpen

Helpdesk / Support, Incident & Problem Manager

Infrastructuur architect – Antwerpen

Infrastructure Architect

Connect with recruiters

IT Recruiter @ Vanbreda Risk & Benefits
IT Recruiter @ Vanbreda Risk & Benefits