Tripwire

Tripwire Solutions specialiseert zich in Next Generation BI en Data Warehouse platformen en ondersteunt klanten bij de implementatie en het onderhoud ervan.

Onze focus ligt op het integreren van al je data bronnen, zowel binnen als buiten je organisatie via een snelle en agile aanpak gebaseerd op de open standaard Data Vault 2.0 methodologie. Hiervoor maken we gebruik van geleide automatisatie tools gericht op snelheid en kwaliteit en nemen we de manuele arbeid normaal verbonden aan data integratie processen volledig weg.

Zo leveren we bovenop het efficiënt opzetten en aanleveren van deze data laag allesomvattende business intelligence via augmented analytics, embedded machine learning, data mining en artificial intelligence die leidt naar slimmere voorspellingen en betere beslissingen.

Tripwire Solutions ondersteunt klanten eveneens in het ontwerpen van hun informatie architectuur.

Onze missie is het zo efficiënt mogelijk aanwenden van de meest geavanceerde technologiën en concepten in de nieuwe generatie van BI en DWH platformen zowel on-premises als in de cloud.

Onder de vorm van trainingen, expert consulting en volledige end-to-end project oplevering vervolledigen we onze totaalservice.

ICT Jobs

Junior Business Intelligence Consultant

Big Data Engineer

Data solution architect

Application/Solution Architect

Connect with recruiters

IT Recruiter @ Fieldside
IT Recruiter @ Fieldside
IT Recruiter @ Fieldside
IT Recruiter @ Fieldside