Technical Support Engineer

Wat doe je bij de Technical Helpdesk ? Kort en bondig: vanuit de kantoren van onze klant in Gent help je de Telenet business Cloud klanten door complexe technische vragen te analyseren en snel oplossingen te vinden: 'We (het team) verzorgen de Hosting en Cloud oplossingen voor onze klanten. We behandelen onze interventies van A tot Z én controleren ook preventief. De sfeer op de werkvloer? We werken én vieren samen. Problem solved door excellent teamwork?

Daar worden wij nu eens happy van.' Voorbeeldje? “Goeiemorgen, XXX. We hebben een probleem: De abonnementsverkoop voor het nieuwe seizoen gaat van start, maar onze website is niet meer bereikbaar.” Jouw aanpak - Je analyseert het probleem. - Kan je het zelf fixen? - a. Ja? Top! b. Nee? Je maakt een ticket aan en gaat met je collega’s en andere diensten op zoek naar oplossingen. - Je fixt het probleem, volgt verder op en analyseert waar het fout liep. - Happy customers! An exciting challenge for great people - Je analyseert en legt verbanden - Je zoekt oplossingen voor complexe technische problemen - Je haalt voldoening uit end-to-end werk - Je bent klantgericht - Jij bepaalt prioriteiten en stuurt bij - Je gaat mee voor de overgang van incident-gedreven onderhoud naar preventief onderhoud.

  • Zot van technology en IoT
  • Affiniteit met IT systemen en oplossingen (Mail, website, server,….)
  • Assertief én overtuigend - Klantgericht én problem solver
  • Spreekt én schrijft in perfect Nederlands
  • Communiceren in Frans en Engels schrikken je niet af
  • Stressbestendig
  • Flexibel in werkuren
  • Zelfstandig én teamplayer

The sky is the limit Met inspirerend entertainment, superieure connectiviteit en top businessoplossingen wil Telenet in 2020 dé toonaangevende speler in de sector worden. Vernieuwing en ontwikkeling zijn keywords. Durf groeien en word een onmisbaar member van de Telenet Family.

OVERTUIGD ? ZEG JA !

Kies voor een job mét verantwoordelijkheid, een job waar je écht voldoening uit haalt, en waarin je kan blijven groeien. Telenet gooit je niet voor de leeuwen. Met een opleidingstraject , on-the-jobtraining en een gezonde dosis ambitie word je klaargestoomd. Waar wacht je op? Je moest al aan het solliciteren zijn! Je kunt rekenen op een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen. Verder kom je terecht in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur. Daarnaast is er bij ons zeker en vast ruimte om initiatieven te nemen en je functie en deze afdeling verder mee uit te bouwen! Interesse?