Teammanager IT

Wil je binnenkort over de weg of brug rijden waaraan je zelf hebt bijgedragen? Zorg je er mee voor dat kinderen over veilige fietspaden naar school kunnen? Heb je een hart voor mobiliteit? Dan is Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) misschien wel de gedroomde werkgever voor jou.
 

Heb jij ervaring met het leiden van optimaliseringstrajecten binnen IT? Wil je je bij Agentschap Wegen en Verkeer inzetten voor het stroomlijnen van een uniforme werking van de verschillende ontwikkelteams en de opvolging van externe IT specialisten met als doel AWV te voorzien van goed functionerende IT-applicaties? Solliciteer dan nu en bouw binnenkort mee aan de weg van morgen.   Lees meer over de functie in het selectiereglement dat je als bijlage terugvindt op vlaanderen.be/vacatures. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.   Deze functie wordt opengesteld als knelpuntfunctie, waardoor je ook kan deelnemen zonder het vereiste diploma.

 

 

Wie zoeken we

  • Je hebt een masterdiploma informatica of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid of je bent reeds tewerkgesteld in niveau A bij de diensten van de Vlaamse overheid.
    OF
  • Je hebt een bachelor- of graduaatsdiploma informatica en beschikt minimaal over zes jaar functierelevante ervaring.

Wat bieden we

  • Je wordt minimum twee dagen per week op kantoor in Brussel verwacht. Voor de overige dagen bepaal je, dankzij ons systeem van hybride werken binnen jouw team hoe je werkt en wanneer je fysiek samenkomt. Daarnaast krijg je jaarlijks 35 vakantiedagen die je zelf kan inplannen naar keuze.
  • Je krijgt een competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering. Tijdens de schoolvakanties kan je gebruik maken van de kinderopvang in alle Vlaamse Administratieve Centra (VAC's). Je krijgt een smartphone en een laptop ter beschikking voor het uitvoeren van je job. Je bruto startsalaris is minimum 4.209,62 euro. Relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kunnen we onder bepaalde voorwaarden in aanmerking nemen.
    Bereken je loon via de salarissimulator van de Vlaamse Overheid https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator. Je kiest daar voor salarisschaal A121.
  • Je eerste 12 maanden zijn een inwerkperiode met een persoonlijk opleidingsprogramma.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen