Solution architect integraties

Een solution architect Integraties doet de provincie beter werken.

Als je als ICT’er zelf soms thuiswerkt, weet je hoe je het telewerken voor alle provinciale medewerkers toegankelijker kan maken. Als je er in het weekend graag opuit trekt, ontdek je hoe je onze provinciale domeinen aangenamer digitaler kan maken. Of als je liever met de fiets komt werken, weet je beter hoe je de provinciale fietsbarometer relevanter kan maken. Je ziet, hoe beter jij je voelt bij je job, hoe beter je de provincie doet werken. Hoe precies, lees je hieronder:

Over jezelf zeg je dat je

noden en wensen van klanten in een passende oplossing vertalen kan. Data verbindt ons, en gegevensuitwisseling tussen de verschillende ICT-bouwstenen integreren én orkestreren is waar jij voor gaat én staat.

Je pakt integraties agile aan, en een API-centric integratiestrategie geniet jouw voorkeur. Je aantoonbare expertise van microservices, integraties tussen cloud en on-premise en databanken (SSIS, ETL, …) maken jou dé geknipte kandidaat voor deze functie. Je kan werken met componenten als Normalised Systems en BI Rapportering.

Je weet voor elke oplossing een gedetailleerd ontwerp op te maken. Je haalt energie uit een overkoepelend overzicht houden en gaat maximaal op zoek naar de integratiemogelijkheden. Zo zorg je voor gecoördineerde en gedragen aanpak binnen jouw domein. Strategieontwikkeling en verbeterwerking zijn op jouw lijf geschreven – net zoals samenwerking, ownership én klantgerichtheid. Toevallig de strategische kernwaarden van het ICT-team bij provincie Antwerpen ;-).

Je hebt algemene kennis van ICT-infrastructuur en ICT-toepassingen en kent voldoende van kwaliteitsnormen, projectmanagement en ITIL. Binnen jouw domein kan je aan de slag met zowel incident-, change- als releasemanagement.
 

Je ex-collega’s zeggen dat

ze je visie en open geest nooit echt gaan kunnen vervangen. Je kon altijd functionele vragen zo vertalen dat het binnen de bedrijfsstrategie paste. Je was op de hoogte was van de nieuwigheden op het vlak van integraties. Je bent sterk in het je eigen maken van een toegewezen domein en samen met je zin voor samenwerking en richting geven, maakte dit van jou de beste collega die ze zich konden wensen.
 

Je nieuwe collega’s zeggen dat

je als solution architect bij de provincie de ene week bijvoorbeeld een technisch ontwerp voor de architectuur opstelt en 7 dagen later samen met de collega’s een POC uitwerkt i.f.v. de verdere uitbouw en realisatie van de integratiestrategie. Vatten ze jouw takenpakket in een notendop samen, ziet dat er zo uit:

  • Innoveren, om zo efficiënte en vernieuwende oplossingen te bedenken. Via nieuwe ontwikkelingen binnen jouw technisch domein blijf je de integraties van de provinciale ICT-componenten optimaliseren.
  • Samenwerken met teamverantwoordelijken en collega-architecten aan een gedragen strategie in lijn met algemene visie. Binnen jouw kennisdomein bouw je zo aan maximale meerwaarde op lange termijn.
  • Operationele 3e-lijnsondersteuning organiseren, waarbij je binnen jouw kennisdomein waakt over een vlotte overdracht van 1e- en 2e-lijnsondersteuning naar andere teams.
  • Technische randvoorwaarden creëren én valideren om aangeboden offertes en voorstellen bij overheidsopdrachten mee in te schatten.
  • Kennis uitbouwen en delen met de teamleden binnen jouw kennisdomein.
  • Draagvlak vergroten voor de oplossingen die je aanreikt dankzij het actieve ambassadeurschap dat je opneemt voor jouw kennisdomein.

Om maar te zeggen: het werk is divers, verrassend en vormt samen een uniek opgebouwd IT-netwerk. Dat het altijd ten dienste van onze bedrijven en inwoners maakt het alleen maar mooier. Dat je terechtkomt in het gloednieuwe provinciehuis in Antwerpen met prachtige vergezichten vanop de 9e verdieping, is letterlijk en figuurlijk mooi meegenomen.

Benieuwd naar wat jouw toekomstige collega’s nog meer zeggen over werken bij provincie Antwerpen? Je ontdekt het op de website, waar je ook de belangrijkste troeven en leuke projecten vinden kan.
 

Je vrienden zeggen dat je

een rots in de branding bent. Al van kleins af aan ben je een initiatiefnemer die zorgt dat gemaakte plannen ook realiteit kunnen worden. Bij jou kunnen ze terecht en je weet wie je best aan boord hebt om van elk verhaal een succes te maken.

Profiel:

Kom ik in aanmerking voor deze job?

De functie vraagt dat je denkt op masterniveau met minstens 6 maanden werkervaring.
Heb je voldoende ervaring, maar geen masterdiploma op zak?
Dan kan je na een succesvolle digitale capaciteitsproef alsnog deelnemen aan de sollicitatiegesprekken.

Aanbod:

Je mag van ons verwachten dat

je salaris aan de vooropgestelde barema’s van deze functie voldoet. Dat wil zeggen dat je start op salarisschaal A1 en je brutoloon zich maandelijks tussen de € 3.364,17 en € 5.234,87 bevindt, berekend op basis van je werkervaring. Via onze loonsimulator kan je een gedetailleerd beeld krijgen.

Je start met een contract van bepaalde duur voor de periode van 1 jaar met mogelijkheid op verlenging na een paar maanden met optie vast in dienst. Dat vullen we nog aan met glijdende werkuren binnen een flexibele werkomgeving, 36 dagen jaarlijkse vakantie, opleidingen à la carte en toffe collega’s.

Werken bij de provincie biedt ook heel wat extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering voor jou én je gezin, een laptop en smartphone + abonnement. Verder schotelen we jou ook maaltijdcheques voor twv €8/dag en neem je gratis het openbaar vervoer naar en van het werk. Wie liever met de fiets tot op kantoor trapt, krijgt een fietsvergoeding. Lees meer over extralegale voordelen.

Je ziet, de provincie biedt je heel veel mogelijkheden om je werk- en privéleven samen te doen werken.

Helemaal overtuigd? Top, lees hieronder dan de verdere stappen die je zal doorlopen…

Eerste en vooral solliciteer en overtuig ons met een krachtige motivatiebrief waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

Na een positieve screening van deze cv & motivatiebrief door de leidinggevende van het team, zal je door een consulent werving en selectie uitgenodigd worden voor een verkennend competentiegericht interview. Is er een match en klik langs beiden kanten, dan krijg je onmiddellijk het contract van bepaalde duur voor 1 jaar aangeboden.

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met Michel Van den Bossche, diensthoofd ICT Projecten en Oplossingen (michel.vandenbossche@provincieantwerpen.be of 03/240.52.08).

Hopelijk tot binnenkort!