Senior Business Analist

Denk jij meteen ‘dit kan beter’ als je ziet hoe een proces verloopt? Zet je graag je tanden in de vereenvoudiging van complexe processen? Wil je betrokken zijn bij nieuwe initiatieven van het eerste idee en concept tot en met de implementatie en follow-up? Dan ben jij misschien wel onze gedroomde senior business analist!
Bij ICTS haal je je hart op aan de meest innovatieve technologieën en complexe uitdagingen. Je komt terecht in een dynamische tak van een stabiele organisatie, de KU Leuven.

Kan je al een mooi gevulde rugzak met professionele ervaring meebrengen? Wij verwelkomen enthousiaste medewerkers in een omgeving met ondersteuning en ruimte om continu te kunnen bijleren. Bij ICTS kies je voor een carrière met eindeloze kansen tot zelfontplooiing en specialisatie, want we bieden zowat alle mogelijke ICT-diensten aan voor 100.000 studenten en 20.000 medewerkers. Innovatie zit in onze core, dankzij onze academische achtergrond.
Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken? Laat je inspireren via:

 • Je komt terecht in het team Initiatiefondersteuning dat samen met één of meerdere ontwikkelteams instaat voor het ontwerp, de bouw en de ondersteuning van diverse processen, toepassingen en systemen. 
 • Je leert deze processen samen met je collega's en coaches door en door kennen en bouwt je kennis rond de bijbehorende toepassingen en systemen verder uit.  
 • Je maakt complexe vraagstukken behapbaar. Samen met de gebruikers denk je na over 'agile' oplossingen die we in kleinere incrementele bouwblokken kunnen opleveren.  
 • Samen met de ontwikkelteams geef je die bouwblokken technisch vorm om zo gebruiksvriendelijke toepassingen uit te rollen. 

Profiel:

 • Je hebt een masterdiploma van een studierichting met een sterke focus op IT (informatica, computerwetenschappen, beleidsinformatica, ICT,...) of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt bij voorkeur vijf jaar relevante werkervaring als business analist of een andere rol waar je meewerkte aan het optimaliseren van processen en IT-oplossingen.  
 • Je hebt het talent om een groep mensen te enthousiasmeren en samen tot creatieve oplossingen te laten komen. 
 • Je functioneert goed in een team, maar kan ook zelfstandig werken. Initiatief nemen en proactief communiceren zijn voor jou een evidentie. 
 • Je bent creatief en krijgt energie van originele alternatieven bedenken. 
 • Je leert met plezier bij en daagt jezelf graag uit om de grenzen van je algemene proces- en IT-kennis. 
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod:

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur in een boeiende, innovatieve en flexibele omgeving waarbij je de kans krijgt om extra rollen op te nemen.  Je bent omringd door vakexperten die je intensief begeleiden. Werk, fun en vrije tijd zijn bij ICTS in evenwicht.  

Ben je onmiddellijk inzetbaar in alle opdrachten van deze job, heb je de nodige competenties en past ook je manier van aanpakken en samenwerken al helemaal in ons team, dan start je in graad 8. Beloftevolle kandidaten die nog niet alle opdrachten meteen kunnen opnemen of nog een specifiek opleidingstraject moeten doorlopen starten in graad 7. Graad 9 is uitzonderlijk weggelegd voor kandidaten die reeds van bij de start, omwille van doorgedreven kennis en ervaring, extra verantwoordelijkheden kunnen opnemen. 

KU Leuven kiest voor een actief campusleven waarbij werk op kantoor afgewisseld wordt met telewerk. We voorzien een fietsvergoeding en een telewerkvergoeding. Bijkomend bieden wij een kosteloze hospitalisatie- en groepsverzekering en ecocheques. Details omtrent de arbeidsvoorwaarden kan je terugvinden op onze jobsite.

Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Kath Leenknecht, tel.: +32 16 37 63 24.
Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 20/06/2023 via onze online sollicitatietoepassing