Python developer

Jouw rol binnen ACA

Onze Python unit is een innovatieve en nieuwe unit binnen ACA, die werd gelanceerd begin dit jaar. We zijn een erg gemotiveerd en gedreven team met de ambitie om te groeien. Daarom zijn wij op zoek naar een ambitieuze collega die ons wil helpen de unit verder uit te bouwen.

We zijn ervan overtuigd dat Python the way to go is, en zijn daarom op zoek naar een Python Developer die deze overtuiging & passie met ons deelt! 

Omdat wij een nieuw team zijn binnen ACA, hanteren we geen ‘business-as-usual’ proces. We werken in een dynamische omgeving die iedere dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. 

ACA is een sterk team met een missie: Samen groeien door oplossingen te realiseren die klanten en medewerkers trots maken. We staan bekend om onze open cultuur, gedreven teams en innovatieve projecten. 

 

 

Ben jij de geknipte persoon voor deze rol?

Hard skills

 • Je bent in staat om nieuwe oplossingen in Python uit te werken, vanaf de functionele analyse tot de ontwikkeling. Je krijgt de kans om hier een grote rol in te spelen. 
 • Je wil nog steeds hands-on mee softwareoplossingen ontwikkelen in Python. 
 • Je helpt vanuit je Python kennis analyses mee vorm te geven. 
 • Je stelt de nodige documentatie op voor je teamleden en de klant, en houdt deze steeds up-to-date.

Soft skills

 • Je hebt een passie voor Python (development) en bent ervan overtuigd dat dit dé ontwikkeltaal is. 
 • Je bent leergierig, ambitieus en wil ons helpen om de Python unit naar een hoger niveau te tillen. 
 • Je krijgt een inzicht in de noden en behoeften van de klant, en speelt hier met je communicatieve vaardigheden op in. Je stelt de meest geschikte oplossing voor en realiseert deze samen met het team. 

Hoe voelt dat, werken bij ACA?

Innovatieve werkomgeving

Je werkt met de nieuwste technologie en tools in een omgeving die innovatie uitademt met flexibele werkuren en thuiswerk regelgeving.

Een loonpakket op maat

Een aantrekkelijk loon, een bedrijfswagen*, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, MacBook Pro en meer.

* ACA Group wil zo veel mogelijk bijdragen aan een duurzame toekomst. We zetten daarom in op een fleet bestaande uit enkel elektrische voertuigen. Tegen 2025 willen we dat 98% van onze fleet elektrisch is! ⚡

Leren & groeien

Bij ACA heeft iedereen een evolution coach en een on-the-job coach. Je beschikt over een persoonlijk evolutieplan met een budget voor technische en professionele trainingen en heel wat kansen om bij te leren.

Jij staat centraal

Wij zijn gedreven door onze teamleden waarbij iedereen hun steentje bijdraagt, maar waar plaats is voor heel wat fun. Een fantastisch team werkt niet alleen samen, maar maakt ook samen plezier. Daarom organiseren we heel wat activiteiten binnen en buiten onze kantoren en vertrekken we elk jaar op een spetterend ACA-weekend!

 • We’ve got your back

  We voorzien een uitgebreid gezondheids- en verzekeringsplan om tegemoet te komen aan jouw noden. Het is onze prioriteit om ervoor te zorgen dat onze collega’s gelukkig zijn, o.a. door een goede work-life balans, de juiste tools te voorzien, enzovoort.

 • Onze unieke bedrijfscultuur

  Je bent deel van een passioneel en hardwerkend team dat trots is op hun verwezenlijkingen. ACA is een plek waar teamwork, transparantie, kennisdeling en erkenning centraal staan.