Java Software Ingenieur (M/V/X)

Een internationaal productiebedrijf gelegen in Waregem kijkt uit naar een Java Developer voor de ontwikkeling en continue verbetering van toepassingen. In deze functie zal je in nauwe samenwerking zijn met de scrum teamleden. Door gebruik te maken van jouw technische expertise, maak je inschattingen omtrent de haalbaarheid van de voorgestelde functionele analyses. Indien nodig, adviseer je technische oplossingen. De Java omgeving is jouw grootste vakbekwaamheid maar je breidt jouw gebied uit door andere technologieën te gebruiken zoals Microsoft Azure, Dynamics 365, Spring, MongoDB etc. Je bent verantwoordelijk voor algemene ontwikkelingspraktijken zoals Object-Oriented Principles, Agile Development, Project gebaseerde ontwikkeling en test-gebaseerde ontwikkeling. Je groepeert software pakketten, programma’s en microdiensten van meerdere platformen. Tot slot ontwikkel je eenheidstesten en neem je de verantwoordelijkheid en verbeteringen van de processen op jou.

Naast een bachelordiploma in IT heb je een diepgaande kennis van de Java omgeving. Kandidaten met ervaring zijn welkom maar ook schoolverlaters krijgen een kans. Je hebt affiniteit met dynamic web development en cloud based development. Kennis van Microsoft Azure en Google Cloud Platform is een sterke troef en je hebt ervaring met test driven development, CI/CD omgeving, Jenkins… Verder ben je thuis in de wereld van Linux/Unix en kan je werken met open-source databases, Mongo DB… Door jouw sterk analytisch vermogen kan je werken op een zo accuraat mogelijke manier. Als taalvaardig persoon ben je in staat om te communiceren in het Nederlands en Engels. Je bent bereid om een grote verantwoordelijkheid te nemen, waarbij enige vorm van flexibiliteit ook in het plaatje past. Tot slot omschrijf je jezelf als stipt en stressbestendig.

  • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels

Dit internationaal bedrijf met een sterk familiaal karakter geeft jou de kans om te werken in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving waar mensen centraal staan. Je komt terecht in een dynamisch team, waar men initiatief en ondernemerschap hoog in het vaandel draagt. Daarnaast is er ruimte voor een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goede work-life balance waarbij talloze activiteiten worden georganiseerd om het groepsgevoel op te krikken. Een aantrekkelijk loon in combinatie met extralegale voordelen maken het plaatje compleet.