Functioneel analist expert

Wil je met jouw analytisch vermogen bijdragen aan de uitbetaling van het Groeipakket in Vlaanderen? Ben je een initiatiefnemer die de business weet te verbinden met IT-toepassingen? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Als functioneel analist expert maak je deel uit van het team Ontwikkeling. Samen met je collega's sta je in voor de ontwikkeling en het beheer van verschillende toepassingen die binnen het VUTG ontwikkeld worden. Dergelijke toepassingen zorgen voor een vlotte betaling van het Groeipakket aan de gezinnen in Vlaanderen.
 
Je onderzoekt functionele vraagstukken en veranderingsaanvragen en bepaalt de scope van complexe en omvangrijke ontwikkelingsprojecten. Je ontwerpt en onderhoudt het functionele design van een applicatie, platform of infrastructuur met grote complexiteit en/of van strategisch belang voor de organisatie. Je gaat hiervoor in gesprek met zowel het management als de ontwikkelaars. Je neemt actief deel aan projectgroepen m.b.t. het vakgebied.
 
Zin in deze uitdaging. Solliciteer dan nu!
 
Lees meer over de functie in het selectiereglement door te klikken op 'solliciteer via site werkgever'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.
Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde(n) :
Deze vacature wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken kan worden van de diplomavoorwaarde.
  • Je hebt een van onderstaande masterdiploma's:
a.in informatica
b.in computerwetenschappen
c.elektronica-ICT.
 
OF
  • Je hebt een ander masterdiploma en minstens 3 jaar functierelevante ervaring of een extra volwaardige opleiding als functioneel analist gevolgd.
OF
  • Je hebt een diploma bachelor in de toegepaste informatica of bachelor in het bedrijfsmanagement of bachelor in de elektronica-ICT. Bij overgangsmaatregel: diploma van gegradueerde in de afdeling informatica, in de afdeling boekhouding-informatica, in de afdeling programmering en in de afdeling elektronica en je hebt minstens 3 jaar aantoonbare functierelevante ervaring.
OF
  • Je hebt een bachelordiploma en minstens 6 jaar aantoonbare functierelevante ervaring
Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun je contact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Michelle Lemaitre, michelle.lemaitre@vlaanderen.be en tel 0471 62 57 52).

Aanbod:

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van informaticus met bijhorende salarisschaal A121. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen