Freelance - IT PM - Industrial company near Ghent

International Manufacturing company located near Ghent

Je implementeert een bestaand Order To Cash product binnen een bestaande organisatie (verkoop, kostprijsberekening, artikel- en tooling-beheer, productie of inkoop, voorraadbeheer, verzending, facturatie).

Je communiceert met de directie/management van AA en de overige stakeholders van AA Benelux over de voortgang van het project aangezien jij als geen ander het strategisch belang voor de medewerkers en klanten begrijpt.

Waar nodig ben je ook een gesprekspartner voor directie en bestuur. De projecten hebben impact op de organisatie en op een juiste manier hierover in gesprek gaan is een voorwaarde voor succes.

Tijdens het hele proces beheers je de haalbaarheid van het project, signaleer je mogelijke knelpunten en meld je deze bij de betrokken personen. Je hebt dagelijks contact met zowel projectmedewerkers als met de klant met als doel het project in goede banen te leiden. Je weet hen te motiveren en bent in staat om klanten van het gewenste advies te voorzienFreelance - IT Project manager - Implementation of ERP

Profile

  • Min 5 years of proven experience as project manager/ consultant supporting organisation in ERP implementation
  • Dutch speaker, you are fluent in English

Freelance - IT Project manager - Implementation of ERP

Proposal

1 years Project with possibility of extension

Industrial company

Dailya rate : 500 € - 750 euros depending on the experiencePlease contact me per email for more informationFreelance - IT Project manager - Implementation of ERP