Data Engineer

Word jij geïnspireerd door data in de brede zin van het woord? Hou je ervan om data pipelines te bouwen en data te transformeren zodat deze in efficiënte data modellen passen Wil jij met de nieuwste technologieën in de cloud werken?

Dan ben jij de Data Engineer die wij zoeken!

Ga jij de uitdaging aan?

Als Data Engineer werk je samen met een innovation driven team. Jij bent degene die het mogelijk maakt voor onze klanten om inzicht te krijgen in hun bedrijf, zodat zij efficiënter en effectiever kunnen werken.

Je werkt met de nieuwste technologieën in de cloud, zodat je de eindgebruikers zowel streaming- als geprepareerde datasets kunt aanleveren.

Ben jij de geknipte persoon voor deze job?

 

Als Data Engineer bij ACA:

  • Ontwerp en ontwikkel je data integratie oplossingen, en transformeer je data in een datamodel dat het beste past bij de noden van de klant.
  • Werk je nauw samen met data source experts en rapporteringsteams. Je beheert alle data, zowel de gestructureerde als ongestructureerde.
  • Ben je een SQL expert (of wil je er één worden) en kijk je er naar uit om als consultant aan de slag te gaan.
  • Heb je ervaring met Business Intelligence / Data Warehouse concepten, of ben je bereid om je hierin te verdiepen.
  • Ben je een gemotiveerde teamplayer die resultaatgedreven werkt, en heb je een proactieve mindset.
  • Spreek je vloeiend Nederlands, en beheers je het Engels goed.

Jouw beloning: Hoe we jou bedanken voor je inzet!

Jij brengt jouw passie naar ACA en wij bedanken jou hier uitgebreid voor! Niet alleen kom je terecht in een organisatie met een gerenommeerde reputatie en een unieke manier van werken. Je krijgt ook alle kansen om jouw dromen te verwezenlijken en te evolueren in de richting die jij wil. Bij ACA ben je namelijk “master of your own destiny”.

Kort samengevat bieden we het volgende: uitdagende projecten, een correct verloningspakket en veel fun!

Ons interview proces:

Bij ACA geloven we dat een sollicitatiegesprek belangrijk is voor beide kanten. Voor ons is het een manier om jou en je skills beter te leren kennen, en voor jou om meer te weten te komen over ons bedrijf, het team, onze (technische) uitdagingen en de projecten waar je aan zal werken.

Eerst zal een HR-collega je bellen om elkaar alvast beter te leren kennen. Nadien zal je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarbij ook de teamleden van onze Innovation lab aanwezig zijn. Zij kunnen je alles vertellen over deze unit en vragen langs jouw kant beantwoorden.

Heb jij er een goed gevoel bij, en wij ook? Dan doen we je graag een voorstel!

Door de huidige covid-19 maatregelen vinden alle interviews digitaal plaats.