Cybersecurity

Als Enterprise Security Architect kom je terecht in een boeiende en uitdagende omgeving. 
Je ondersteunt de IT en beveiligt hun alle users hun data. Onze klant heeft een uitdagend IT landschap dat constant in verandering is. We werken met de nieuwste technologieën en worden geconfronteerd met de laatste IT trends zoals migratie naar cloud en containers en devsecops. 

Wat doe je (graag)? 
● onderzoek, design, planning, documentatie, verbeteringen, governance, fit binnen de volledige architectuur 
● anticiperen op mogelijke beveiligings-bedreigingen en het identificeren van zwaktes in een software- en netwerksysteem, waarbij je ook procedures opzet voor noodherstel. 
● identificeren van de toekomstige security noden, op basis hiervan definieer je de toekomstige roadmap en ontwikkel je mee de IT-beveiligingsstrategie. 
● je bent in staat om de meerwaarde van informatieveiligheid te vertalen richting business en begrijpt hoe informatieveiligheid business, technologie en change management moet ondersteunen om partnerrelaties, reputatie en vertrouwen te beschermen. 
● je bent verantwoordelijk om operationele noden te combineren met veiligheidsvereisten. Je kan een risico inschatting maken van geïdentificeerde zwakheden en kan ook het security/operationeel risico van een wijziging in het bestaande IT landschap expliciet  maken 
● cultiveren van een cultuur van beveiligingsbewustzijn en zorgen voor permanente opvoeding van personeel om ervoor te zorgen dat het beveiligingsbeleid te allen tijde wordt nageleefd. 
● je zit samen met business om functionele vereisten te vertalen naar technische implementatie voor de nieuwe architectuur 

Naar wie zijn we op zoek? 
● Je hebt minstens 4 jaar ervaring als security architect en bent idealiter CISSP of CCSP of CCQK gecertificieerd. TOGAF of SABSA is een plus. 
● Je hebt ervaring met implementatie van multi-factor authenticatie, single sign-on, identity & access management of gerelateerde technologieë 
● Je bent vertrouwd met verschillende security frameworks zoals NIST, ISO27001. 
● Je kent zeker beveiligingsprotocollen, cryptografie, authenticatie, autorisatie en availability. 
● Je hebt kennis van cloud technologieën en met de security concerns en voor- en nadelen van een move to the cloud. 
● Je hebt ervaring met modelleren en definiëren van processen en verantwoordelijkheden 
● Je bent sterk in conceptueel en analytisch denken. Daarnaast heb je sterke communicatieve vaardigheden (in het Nederlands of Frans + Engels) om vlot om te gaan met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. 
● Je bent in staat om securityrisico's te identificeren en te vertalen naar zowel C-level management als technisch IT personeel. Je hebt ervaring met risicobeheer in cybersecurity en weet met welke securitycontrole's geïdentificeerde risico's kan mitigeren. 
 

We kunnen een snelle opstart garanderen.

Een contract van minstens 6 maanden

Verschillende dagen thuiswerk zijn mogelijk