KBC Bank & Verzekering
KBC Bank & Verzekering
Recruitment
Financial services
10000+
more than 500

Havenlaan 2, 1080

Brussels
Belgium

Passie voor innovatie?

De wereld rondom ons verandert razendsnel. Ook een bank-verzekeraar moet daarop inspelen. Snel kunnen schakelen en wendbaar zijn is dus cruciaal. Dat is net waar KBC volop op inzet. Elke dag gaan we voor de beste dienstverlening voor onze klant met eenvoudige processen op een veilige, pro-actieve manier.

ICT speelt hierin een cruciale rol.  Met een team van meer dan 1500 collega’s in België en heel wat internationale samenwerkingen werken ze elke dag mee aan de innovatie. Zo hebben ze een impact op het leven van miljoenen klanten.

Als werkgever hechten we veel aandacht aan persoonlijke groei en de verdere ontwikkeling van soft en hardskills. Maar evenzeer op het maximaal ondersteunen om je goed te voelen in je job. Dit door flexibele werkuren, thuiswerk, fijne werkplekken om creativiteit te stimuleren en een warm hart voor diversiteit en duurzaamheid.

Nieuw talent heten we graag van harte welkom. Of je nu een starter bent met een passie voor IT of een ervaren IT professional met expertise in een bepaald domein of technologie? Bij KBC ben je aan het goeie adres om je talenten verder te ontwikkelen.

Een overzicht van al onze IT-vacatures vind je terug op kbc.be/jobs/it