Business Developer

Bij Interligo, het deelbedrijf van de Cronos Groep dat gespecialiseerd is in o.a. oplossingen voor netwerk- en security, datacenter, unified communications en Internet of Everything (IoE), zijn we op zoek naar een Business Developer om ons team te versterken.
 
Binnen onze bedrijfsstructuur en –cultuur heerst een open visie waarin teamspirit en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 
We combineren gedrevenheid en kennis met een flexibele aanpak.
 
Wil je meer weten, kijk eens op www.interligo.be !
 
Welke taken zal je uitvoeren?
 
Als Business Developer zal je verkoop genereren en zorgen voor het opbouwen en onderhouden van relaties met nieuwe klanten.
Je zorgt ervoor dat prospecten op termijn trouwe klanten worden die beroep willen doen op de diensten en oplossingen van Interligo en dat ze ons ganse portfolio kennen.
Je wordt als het ware de vertrouwenspersoon van onze klanten.
Je staat hiervoor in nauw contact met onze vendoren en distributeurs.
Je zet je klant centraal en zorgt ervoor dat vragen beantwoord worden en dat offertes tijdig bij je klant terecht komen.
 
 

Welke competenties zoeken we?
 
Je beschikt over goede people skills en communiceert op een constructieve en professionele wijze met prospecten, klanten en de rest van het team.
Je bent proactief en gedreven, je werkt mee aan een positieve werksfeer en je hebt gevoel voor (droge) humor.
Je bent sterk in het uitbouwen van een netwerk – zowel in persoon als via sociale media.
We zoeken iemand die autonoom kan werken en organisatorisch sterk is, iemand die knopen kan en durft doorhakken indien nodig.
Je hebt een eerste commerciële werkervaring achter de rug en hebt affiniteit met IT; ofwel via je opleiding ofwel uit interesse.
We vinden gedrevenheid en motivatie belangrijker dan diploma’s of certificaten.
Je moedertaal is Nederlands, deze beheer je perfect. Zowel in mondelinge als in je schriftelijke communicatie. Je spreekt en schrijft vlot Engels, alle andere talen die je beheerst zijn een pluspunt.
Je schrikt er niet voor terug om zaken op te pikken die niet meteen tot je takenpakket behoren en helpt je collega’s waar je kan.
 
 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
 
Je kan rekenen op een grote vorm van autonomie en krijgt de kans om een klantenportefeuille uit te bouwen voor Interligo, ondersteund door een enthousiast team van ervaren collega’s.
Je bepaalt mee de toekomstvisie en krijgt verantwoordelijkheden in een omgeving met een vlakke structuur, waar een familiale sfeer heerst en intitiatief sterk aangemoedigd wordt.
 
Je bouwt mee aan het verhaal van een dynamisch bedrijf in volle expansie, in een wereld die nooit stilstaat.